Testamente til ægtefæller

3.995,00 DKK

Som ægtefæller har I en legal arveret efter hinanden. Men vidste du, at din ægtefælle kun arver 50 % efter dig, og de øvrige 50 % tilfalder dine børn? Dette kan I heldigvis ændre på ved at lave et testamente, hvor I begrænser børnenes arv efter førstafdøde.

Derudover, kan I indskrive hvorledes I ønsker arven fordelt efter Jer. Måske I har nogle aktiver/genstande, som i helst ser en specifik arving får? Det kunne også tænkes, at I ønsker arven efter Jer skal være arvingernes særeje, således at de ikke skal dele arven med en ægtefælle i tilfælde af separation eller skilsmisse.

Som ægtefæller har I ret til at sidde i uskiftet bo efter hinanden, såfremt I kun har fællesbørn. Men vi anbefaler, at I laver et testamente, hvor I samtidig tildeler længstlevende den størst mulige arveret. Længstlevende ægtefælle kan dermed selv bestemme om denne vil sidde i uskiftet bo, eller have arvefordelingen overstået.

Hos Samliv & Arv sørger vi for at stille alle relevante spørgsmål i forbindelse med oprettelsen af Jeres testamente. Ydermere sørger vi for at tage en snak om, hvad I ønsker at opnå med testamentet. På denne måde kan vi garantere, at testamente opfylder alt hvad I ønsker. Kom i gang i dag – det er hurtigt, nemt, med lav pris og høj kvalitet.

Varenummer (SKU): 4517 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.