Testamente som samlevere

3.995,00 DKK

Et testamente anbefales til næsten alle danskere. Som samlevere har I ingen legal arveret efter hinanden. Dette betyder, at skulle den ene af Jer afgå ved døden, vil I ikke arve noget efter hinanden, ifølge Arveloven.

Hvordan løser I dette? I laver et testamente, hvor I tildeler hinanden ret til at arve. Ved at lave et testamente kan I give hinanden ægteskabslignende rettigheder, og helt op til 87,5 % af boet. Dette kan øges til 100 %, i det tilfælde, at I ikke har børn.

I et testamente kan I tage stilling til mange forskellige aspekter af arvefordelingen. I kan udvide og begrænse forskellige arvingers arveret, I kan give en arving fortrinsret til specifikke aktiver, gøre arv til arvingernes særeje, og meget andet.

Forventer I, at blive gift i fremtiden? Så kan I lave et samlevertestamente og indsætte, at bestemmelserne deri fortsat skal gælde, såfremt I senere indgår ægteskab med hinanden.

Som samlevere er det vigtigt, at sikre hinanden. Køb nu, og lad os gøre resten.

Varenummer (SKU): 4518 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.