Testamente som alene, enke, enkemand

3.995,00 DKK

Som alene, enke eller enkemand er det uhyre vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvem du ønsker skal arve efter dig. Derudover bør du overveje hvem du ønsker skal arve hvad, samt om arven skal være dine arvingers særeje. Særejet betyder, at dine arvinger ikke skal dele arven med deres ægtefælle i tilfælde af separation eller skilsmisse.

I det tilfælde, at du hverken har børn eller en ægtefælle, er det altafgørende, at du opretter et testamente. Dette skyldes, at din formue risikerer at ende i statskassen. Statskassen modtager årligt over 78 mio. Kr. i tilfalden arv, fra afdøde, som ikke havde legale arvinger, og ej heller havde oprettet et testamente.

Sørg for, at staten ikke modtager din formue, og tildel den i stedet til personer, som du holder af. Det kræver ikke meget af dig, at lave et testamente; Samliv og Arv sørger for at lave alt arbejdet. Vi stiller dig alle de spørgsmål, som kan have betydning for dig og dit testamente, og sikrer dermed, at dine ønsker kan bliver efterlevet.

Vi tilbyder højeste kvalitet, laveste pris, og god og personlig kundeservice. Vi ser frem til, at sikre dig og dine nærmeste.

Varenummer (SKU): 4516 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.