Samejeoverenskomst

3.995,00 DKK

Samejeoverenskomsten er en aftale om, hvordan I sammen ejer et aktiv. Det vil typisk være relevant, hvis I er samlevende og ejer en bolig sammen. I en samejeoverenskomst kan I eksempelvis aftale nogle nærmere regler for den økonomiske del af boligen.

I vil kunne aftale, hvorledes et overskud i huset skal deles, i det tilfælde at I går hver til sit. Ydermere anbefales det, at I aftaler hvad der skal ske med Jeres ejendom, hvis I går hver til sit. Skal én af Jer have ret til at overtage ejendommen, eller skal den sælges?

Er I i tvivl om, hvorvidt en samejeoverenskomst er nødvendig for Jer? Ring endelig for en uforpligtende snak – det koster ingenting at spørge.

Varenummer (SKU): 4501 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.