Hjælp til tinglysning

395,00 DKK

En ægtepagt skal tinglyses ved Tinglysningsretten for at være gyldig. Dette betyder, at det ikke er tilstrækkeligt, at I udarbejder ægtepagten, og ej heller tilstrækkeligt, at I begge underskriver ægtepagten.

Samliv & Arv ApS tilbyder at være behjælpelige med tinglysningsprocessen. Vi tilbyder, at registrere ægtepagten, samt fremsende en udførlig guide i, hvor I digitalt underskriver denne. Efterfølgende sørger vi for at foretage den endelige anmeldelse, samt sørge for al kontakt med Tinglysningsretten. Afslutningsvis vil vi modtage bekræftelsen på, at Jeres ægtepagt er tinglyst og denne sørger vi naturligvis også for, at fremsende til Jer.

Kort fortalt, sørger vi for at gøre hele processen meget nemmere for Jer.

Varenummer (SKU): 4512 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.