Fremtidsfuldmagt inkl. registrering

1.495,00 DKK

En fremtidsfuldmagt er et dokument du kan oprette, hvor du giver en anden person ret til, at træffe beslutninger på dine vegne, hvis du ikke længere selv er i stand til det. Dette kan eksempelvis være fordi du har udviklet alzheimers, demens, eller en anden mentalsygdom. Men det kan også være fordi, du har været udsat for en ulykke. Fremtidsfuldmagten kan kun træde i kraft, såfremt en læge bekræfter, at du ikke længere selv er i stand til at træffe dine egne beslutninger. Og fremtidsfuldmagten tillader udelukkende modtageren til, at handle som du selv havde gjort det.

Fremtidsfuldmagten trådte i kraft ved lov i år 2017, og erstattede den tidligere generalfuldmagt, som mange kender til. FF er den mulighed du har, for på forhånd at tage stilling til, hvem du personligt selv ønsker skal kunne træffe dine beslutninger for dig. På denne måde sikrer du, at din hverdag kan fortsætte uhindret. På samme måde sikrer du, at dine nærmeste ikke står med store
udfordringer, og ingen ret til at hjælpe dig.

Uanset om I er ægtefæller, samlevende, eller på anden måde i nær familie med hinanden, har I ingen ret til at træffe beslutninger på hinandens vegne. Dette betyder, at I vil ikke kunne anmode om øget pleje i hjemme til hinanden, I vil ikke have ret til at få oplysninger om hinandens sygdomsforløb, og I vil ikke have ret til at sælge fælles aktiver.

Det er en forfærdelig situation, at stå i – særligt for dine nærmeste pårørende. Lav en fremtidsfuldmagt i dag, og sørg for, at de ikke samtidig skal igennem en længere kamp mod Statsforvaltningen.

Varenummer (SKU): 4500 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.