Børnetestamente

395,00 DKK

Et børnetestamente er et dokument, som kan laves selvstændigt, eller kan indgå i Jeres testamente. I et børnetestamente giver I udtryk for, hvem I ønsker skal være værge for Jeres børn, i det tilfælde at I afgår ved døden før børnene er myndige.

I børnetestamente kan I vælge både en 1. prioritet og en 2. prioritet, samt nærmere begrunde hvorfor I ønsker netop disse personer.

Vi anbefaler alle, med umyndige børn, at lave et børnetestamente. Man håber, at det aldrig vil blive relevant, , men som forældre kender I Jeres børn bedst. I ved hvor børnene vil være mest trygge, samt hvem der vil kunne give dem den bedste pleje og omsorg. Dette kan Statsforvaltningen ikke nødvendigvis se i deres undersøgelser. Derfor er det af stor betydning, at Statsforvaltningen vil kunne læse børnetestamentet, og dermed lade sig guide.

Varenummer (SKU): 4511 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.