Apostille til dokumenterne

995,00 DKK

Der er mange, der har et ønske om, at flytte til Sydens sol – måske I allerede er flyttet? Selvom det er en fantastisk tilværelse, så er der nogle juridiske faktorer, som bør blive tænkt ind. F.eks. bør man sikre sig, at ens danske testamente, ægtepagt eller andet, fortsat er gyldigt. Dette kan gøres ved at tilvælge en Apostille, når man opretter sine juridiske dokumenter.

Samliv & Arv tilbyder både at oprette Jeres juridiske dokumenter, og samtidig at sørge for, at de stemples med en Apostille.

Har I spørgsmål hertil, eller er I i tvivl om, hvorvidt en Apostille er relevant i Jeres situation, så kan I ringe til os på tlf. 44 22 40 95 eller skrive på info@samlivogarv.dk. Det er helt uforpligtende.

Varenummer (SKU): 4503 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.