Ajourføring af dokumentet til at opfylde loven til enhver tid

195,00 DKK

I et evigt udviklende samfund, vil også lovgivning udvikle og ændre sig. Dette kan have stor betydning for gyldigheden af Jeres dokumenter, idet I ikke længere kan være sikre på, at indholdet er i overensstemmelse med lovgivningen.

Samliv & Arv ønsker, at I fortsat skal kunne føle Jer sikre på, at  Jeres dokumenter er gyldige. Af denne årsag tilbyder vi, at holde øje med enhver ændring i lovgivningen, som kunne have betydning for Jer. Skulle der komme en relevant lovændring, så sørger vi for at kontakte Jer, og samtidig rette dokumenterne til, således at de fortsat er gyldige.

Med et sådan tilkøb, kan I med ro i sjælen læne Jer tilbage og overlade det til os. Ønsker I at høre mere om dette, kan I altid ringe uforpligtende på tlf. 44 22 40 95 eller skrive på info@samlivogarv.dk.

Varenummer (SKU): 4502 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.