Ægtepagt

2.995,00 DKK

Normalt vil der opstå formuefællesskab når man indgår ægteskab med hinanden. Hvis I ikke ønsker, at der skal gælde formuefællesskab mellem Jer, så skal I aftale en anden formuedeling i en ægtepagt.

I en ægtepagt kan I tage stilling til, hvad ægtepagten skal omhandle. I kan vælge, at ægtepagten skal omhandle alt I hver især ejede forud for ægteskabets indgåelse, eller alt hvad i ejede forud for ægteskabet og samtidig alt hvad I fremtidigt måtte erhverve. Det er også muligt, blot at gøre udvalgte aktiver til særeje.

Udover at kunne beslutte hvad ægtepagten skal omhandle, kan I tage stilling til ægtepagtens varighed, samt hvilken form for særejeform I ønsker.

Særejeformerne er skilsmissesæreje, kombinationssæreje, og fuldstændigt særeje.

Skilsmisseret betyder, at der er en fuldstændig adskillelse af Jeres formuer i tilfælde af separation eller skilsmisse, men formuefællesskab i det tilfælde at den ene af Jer går bort.

Kombinationssæreje betyder, at der er en fuldstændig adskillelse af Jeres formuer ved separation eller skilsmisse – præcist som ved skilsmissesæreje. I det tilfælde, at den ene af Jer afgår ved døden er formuedelingen dog anderledes. Den længstlevende ægtefælles særeje vil her blive fuldstændigt særeje, og førstafdødes særeje vil blive omdannet og nu indgå i delingsformuen.

Fuldtændigt særeje betyder, at der er en fuldstændig adskillelse af formuerne – både ved separation og skilsmisse, og i det tilfælde, at den ene af Jer går bort.

I behøver ikke tage stilling til, hvilken særejeform I ønsker, inden I bestiller ægtepagten hos os. Vi vil sørge for at tale med Jer, og sammen finde ud af, hvilken særejeform, der bedst opnår det, som I ønsker.

Varenummer (SKU): 4513 Varekategori:

Sådan er forløbet

Tilføj blot de dokumenter til indkøbskurven, som du ønsker at købe. Når du afslutter bestillingen vil vi modtage besked herom, og hurtigst muligt kontakte dig. Her stiller vi alle relevante spørgsmål, og på baggrund af dine besvarelser kan vi oprette et udkast. Udkastet fremsender vi til dig pr. e-mail, hvorefter vi igen ringer sammen for en telefonisk gennemgang, samt besvarelse af eventuelle spørgsmål du måtte have.