Samliv & Arv - Lille beslutning - stor betydning

Indlæser ...

+45 70 40 41 22 info@samlivogarv.dk

Hvem er vi?
Mere om Samliv og Arv

Hvem er Samliv og Arv?

Samliv og Arv opstod som en tanke mellem to søskende. En tanke om, at det burde være opnåeligt for alle, at sikre sig selv og sin familie. Tanken udviklede sig til handling og sammen udviklede de Samliv og Arv til et firma, der tilbyder sikring og vished til lave priser.

Hos Samliv & Arv har alle, der arbejder med dokumenterne en kandidatgrad i jura. Vi går op i, at I føler jer taget godt om, og udarbejder derfor hvert eneste dokument fra bunden. Det er dog altid vigtigt, at du sikrer dig, at et dokument stemmer overens med dine/jeres ønsker. Vi er ikke ansvarsforsikret.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos os er det vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig, og om dine juridiske behov. Vi ønsker at give en tryghed hos den enkelte kunde. Vi kan tilbyde alle familieretlige dokumenter, der kan blive relevant for dig – både i livet og i døden. Vi har taget højde for forskellige familiesituationer, forskellige ønsker, og forskellige scenarier, som livet kan udsætte os for.

Hvorfor vælge Samliv og Arv?

Som familiemennesker med en juridisk baggrund kan vi tilbyde en forståelse og en viden, som er af afgørende betydning i en sådan situation. Vi går op i vores arbejde, og ønsker at give dig mulighed for at tage styring i deres liv og i deres død, og samtidig give tryghed. Kom i gang nu, og sikre din og din families fremtid. Lille beslutning – stor betydning.

Har du brug for hjælp, så ring til os på +45 4422 4095
Indkøbskurv
Du har ingen produkter i din kurv!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle